Tampereen liikeemme muuttaa Lielahteen !!

Haluamme kiittää asiakkaitamme menneistä vuosista
Palvelimme Kissanmaalta käsin yli 40-vuoden ajan. Sinä aikana olemme saaneet tutustua lukuisiin hienoihin ihmisiin ja liikkeellemme on muodostunut erittäin laaja asiakaskunta. Haluammekin kiittää kaikkia mukana olleita uusia ja vanhoja asiakkaitamme menneistä vuosista.

Uusi liikkeemme avataan Lielahteen
Suomen Urheilupyörä jatkaa kasvuaan ja Kissanmaan liikkeemme muuttaa uusiin isompiin tiloihin Lielahteen. Uudessa, modernissa ja tilavassa liikkeessämme pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tuotevalikoimamme laajenee huomattavasti ja saamme kattavasti esille muun muassa vuoden 2018 uudet maasto- ja sähköpyörämallit. Myös pyörähuoltomme saa nykyaikaiset ja isot tilat jolloin pystymme tekemään pyörähuollot entistäkin paremmin ja nopeammin. Uusien ja vanhojen tuotteiden lisäksi löydät uudesta liikkeestämme tutut kasvot: Pasin, Pekan ja Aten.

Uuden liikkeen avajaiset
Uusi liikkeemme avataan maaliskuussa osoitteeseen Possijärvenkatu 2 (https://goo.gl/maps/XRw2EeTaFFT2).  Avajaisista ja huikeista avajaistarjouksistamme tiedotamme helmikuun lopussa. Kissanmaan liike jatkaa normaalisti uuden liikkeen avajaisiin asti.

Tervetuloa täyden palvelun pyöräkauppaan ja -huoltoon!