• Vuokrapyörä Tunturi Flexie 1 - Koko 46 (140-190 cm)
Tunturi

Vuokrapyörä Tunturi Flexie 1 - Koko 46 (140-190 cm)

Tuotenro: 8497
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Hinta: 0,00

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Fillarilainaamon kovasta kysynnästä johtuen tämä malli on lainattu loppuun. Kannattaa kuitenkin seurata mahdollisia peruutuksia.

Tunturi Flexie (vm. 2020)

Tunturi Flexie-sähkötaittopyörä, joka sopii monipuoliseen käyttöön. Se on erittäin kätevä pidemmilläkin työmatkoilla sähköavustuksensa takia. Voit mukavasti polkaista taittopyörällä vaikkapa kotoa juna-asemalle. Sitten taitat pyörän kasaan ja otat sen mukaan junaan. Perille päästyäsi voit taas polkaista taittopyörällä määränpäähän. Näin olet säästänyt luontoa, aikaa ja rahaa sekä samalla saanut liikuntaa. Taittopyörän saa kuljettaa ilmaiseksi julkisissa kulkuneuvoissa. Lomareissuilla taittopyörä on kätevä kulkuneuvo mutta myös helppo kuljettaa. Sillä taittuu myös pidemmätkin retket. Flexie on varustettu Shimano STEPS -keskimoottorilla, josta löytyy riittävästi tehoa mäkien nousemiseen tai vastatuuleen ajamiseen. Ohjaustangossa olevaa näyttöä on helppo käyttää, ja avustuksen voi valita kolmesta tehoalueesta: High, Normal ja Eco. Vaihtamisesta huolehtii Shimanon 5-portainen Nexus-vaihteisto. Lisäksi Flexie on varustettu etu- ja takavaloilla, jotka ottavat virtansa akusta.

Vuokrausehdot:
 • Polkupyörän vuokraaja on velvollinen korvaamaan polkupyörälle ja varusteille sattuneet vahingot sekä polkupyörästä kadonneet osat ja varusteet täysimääräisesti.
 • Vuokraaminen on mahdollista vain tamperelaisille.
 • Sama vuokraaja voi vuokrata yhden pyörän vain viikoksi. On lisäksi mahdollista vuokrata toinen pyörä viikoksi eri ajankohdalle. Useampaa kuin kahta vuokrausta saman vuokraajan toimesta ei sallita. Ylimääräiset vuokraukset perutaan.
 • Polkupyörä ja mahdolliset lisävarusteet ovat koko vuokrausjakson ajan Suomen Urheilupyörä Oy:n omaisuutta.
 • Polkupyörän ja mahdollisten lisävarusteiden pantti maksetaan etukäteen.
 • Mikäli pyörä ja mahdolliset lisävarusteet palautetaan sopimuksen mukaisesti, vuokraajan maksama pantti palautetaan täysimääräisesti. Muussa tapauksessa Suomen Urheilupyörällä on oikeus jättää panttimaksu tai osa siitä palauttamatta.
 • Vuokraajan on todistettava henkilöllisyytensä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella (passi, EU-ajokortti tai henkilökortti) sekä annettava ajan tasalla olevat yhteystietonsa ennen vuokrausta. Polkupyöränvuokraaja antaa Suomen Urheilupyörälle oikeuden valokuvata vuokraajan henkilötodistus.
 • Polkupyörän vuokraaja on velvollinen huolehtimaan vuokratusta polkupyörästä sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta.  Polkupyörän vuokraaja sitoutuu myös käyttämään vuokrapolkupyörää vain sille tarkoitetulla tavalla. Pyörä säilytetään aina lukittuna ja kiinnitettynä esim. polkupyörätelineeseen. Irrotettavat lisävarusteet ja irrotettava pyörän näyttö on oltava vuokraajan mukana kun pyörä on ilman valvontaa.
 • Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen eikä hän saa luovuttaa polkupyörää tai lisävarusteita toiselle henkilölle eikä toisen kuljetettavaksi.
 • Polkupyörän vuokraaja vastaa vuokratusta polkupyörästä sekä mahdollisista lisävarusteista niiden täydestä markkina-arvosta, kunnes polkupyörä on palautettu.
 • Polkupyörän vuokraaja sitoutuu noudattamaan Suomessa voimassa olevia liikennesääntöjä.
 • Vuokrattu polkupyörä on palautettava sovittuun paikkaan sovitun vuokra-ajan päätyttyä. Mikäli pyörä tai lisävaruste palautetaan myöhässä, Suomen Urheilupyörällä on oikeus veloittaa ylimääräinen vuokra-aika vuokraajalta hinnaston mukaisesti.
 • Vuokratun polkupyörän vieminen Suomen rajojen ulkopuolelle on ehdottomasti kielletty.
 • Vuokraaja on velvollinen tekemään rikosilmoituksen mahdollisessa varkaustilanteessa. Mahdollisessa kolaritilanteessa vuokraaja on velvollinen kutsumaan poliisin laatimaan kolariraportin. Varkauden tai liikennevahingon sattuessa vuokraajan tulee ottaa välittömästi yhteys poliisiin sekä Suomen urheilupyörään puh. 010 411 29 82.
 • Pyörään voi olla asennettu GPS-laite. Suomen Urheilupyörällä on oikeus hyödyntää GPS-dataa tutkimuskäytössä tai rikostapauksessa.
 • Suomen Urheilupyörä ei ole vastuussa vuokraajan mahdollisesta loukkaantumisesta, joka aiheutuu vuokrattavalla välineellä.
 • Suomen Urheilupyörällä on oikeus purkaa tämä sopimus vuokra-ajan kuluessa, mikäli käy ilmi, että polkupyörän vuokraaja ei noudata vuokrasopimuksen vuokraehtoja.  Ehdot koskevat myös kaikkia lisävarusteita ja muita vuokrauksen yhteydessä luovutettuja tavaroita.
 • Vuokraaja sitoutuu vastaamaan kyselyyn vuokrauskokeiluun liittyen.
 • Vuokraamalla hyväksyt ehdot.
Runko: Alumiini
Etuhaarukka: Alumiini
Ohjainkannatin: Säädettävä alumiini
Moottori: Shimano STEPS E5000, 40Nm
Akku: Shimano BT-E8014 Lithium-ion 36 V; 11,6 Ah / 418 Wh
Latausaika: 5,5h 85%, 6,5h 0->100%
Vaihdevivut: Shimano Nexus Revoshifter, 5-v
Jarrut: Shimano MT-200 hydrauliset levyjarrut
Kampisarja: Shimano FC-E5000 38T
Istuin: Selle Royal Gel
Vanteet: Mach1 650, alumiini, kaksoisseinämä
Renkaat: Schwalbe Big Apple 20x2.1 (55-406), pistosuojattu, sivuheijastin
Polkimet: Non-Slip -polkimet
Valaisin: Edessä ja takana (virta akusta)
Lukko: -
Lokasuojat: SKS Muovi
Tavarateline: Alumiini
Seisontatuki: Kyllä
Soittokello: Kyllä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.