• Vuokrapyörä Tunturi e290 - Koko 47 (165-178 cm)
Tunturi

Vuokrapyörä Tunturi e290 - Koko 47 (165-178 cm)

Tuotenro: 8495
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Hinta: 0,00

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Fillarilainaamon kovasta kysynnästä johtuen tämä malli on lainattu loppuun. Kannattaa kuitenkin seurata mahdollisia peruutuksia.

Tunturi e290
Urheilulliseen ajoon suunniteltu sähkömaastopyörä! Tunturi e290 on varustettu maastopyöriin kehitetyllä Shimano E7000 -sähkömoottorilla, josta löytyy vääntöä 60 Nm. Poljettaessa moottorista välittyy Shimanolle ominainen tarkka mutta pehmeä tuntuma. Siitä löytyy tarpeeksi tehoa haastaviin maastoihin, kuten jyrkkiin ylämäkiin ja juurakoiden ylittämiseen. Tunturi e290:n herkkätoiminen RockShox Judy -joustohaarukka on omiaan haastavilla reiteillä. Rankemmassa maastossa ajettaessa pyörän runko voi vaikuttaa jäykältä ja sen myötä urheilullisemmalta. Ajaminen on vauhdikasta sähkömoottorin avustaessa ja Sram SX Eagle 12 -vaihteiston välityksiä hyödyntäen. Shimanon hydrauliset levyjarrut tuovat varmuutta maastolenkeille ja toimivat tehokkaasti säällä kuin säällä. 2,35 tuuman leveillä Schwalbe Nobby Nic -renkailla varustettu Tunturi e290 on varsin ärhäkkä menopeli vaativaankin maastoajoon. Se on parhaimmillaan juuri silloin, kun sillä ajetaan aktiivisella otteella.

Vuokrausehdot:
 • Polkupyörän vuokraaja on velvollinen korvaamaan polkupyörälle ja varusteille sattuneet vahingot sekä polkupyörästä kadonneet osat ja varusteet täysimääräisesti.
 • Vuokraaminen on mahdollista vain tamperelaisille.
 • Sama vuokraaja voi vuokrata yhden pyörän vain viikoksi. On lisäksi mahdollista vuokrata toinen pyörä viikoksi eri ajankohdalle. Useampaa kuin kahta vuokrausta saman vuokraajan toimesta ei sallita. Ylimääräiset vuokraukset perutaan.
 • Polkupyörä ja mahdolliset lisävarusteet ovat koko vuokrausjakson ajan Suomen Urheilupyörä Oy:n omaisuutta.
 • Polkupyörän ja mahdollisten lisävarusteiden pantti maksetaan etukäteen.
 • Mikäli pyörä ja mahdolliset lisävarusteet palautetaan sopimuksen mukaisesti, vuokraajan maksama pantti palautetaan täysimääräisesti. Muussa tapauksessa Suomen Urheilupyörällä on oikeus jättää panttimaksu tai osa siitä palauttamatta.
 • Vuokraajan on todistettava henkilöllisyytensä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella (passi, EU-ajokortti tai henkilökortti) sekä annettava ajan tasalla olevat yhteystietonsa ennen vuokrausta. Polkupyöränvuokraaja antaa Suomen Urheilupyörälle oikeuden valokuvata vuokraajan henkilötodistus.
 • Polkupyörän vuokraaja on velvollinen huolehtimaan vuokratusta polkupyörästä sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta.  Polkupyörän vuokraaja sitoutuu myös käyttämään vuokrapolkupyörää vain sille tarkoitetulla tavalla. Pyörä säilytetään aina lukittuna ja kiinnitettynä esim. polkupyörätelineeseen. Irrotettavat lisävarusteet ja irrotettava pyörän näyttö on oltava vuokraajan mukana kun pyörä on ilman valvontaa.
 • Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen eikä hän saa luovuttaa polkupyörää tai lisävarusteita toiselle henkilölle eikä toisen kuljetettavaksi.
 • Polkupyörän vuokraaja vastaa vuokratusta polkupyörästä sekä mahdollisista lisävarusteista niiden täydestä markkina-arvosta, kunnes polkupyörä on palautettu.
 • Polkupyörän vuokraaja sitoutuu noudattamaan Suomessa voimassa olevia liikennesääntöjä.
 • Vuokrattu polkupyörä on palautettava sovittuun paikkaan sovitun vuokra-ajan päätyttyä. Mikäli pyörä tai lisävaruste palautetaan myöhässä, Suomen Urheilupyörällä on oikeus veloittaa ylimääräinen vuokra-aika vuokraajalta hinnaston mukaisesti.
 • Vuokratun polkupyörän vieminen Suomen rajojen ulkopuolelle on ehdottomasti kielletty.
 • Vuokraaja on velvollinen tekemään rikosilmoituksen mahdollisessa varkaustilanteessa. Mahdollisessa kolaritilanteessa vuokraaja on velvollinen kutsumaan poliisin laatimaan kolariraportin. Varkauden tai liikennevahingon sattuessa vuokraajan tulee ottaa välittömästi yhteys poliisiin sekä Suomen urheilupyörään puh. 010 411 29 82.
 • Pyörään voi olla asennettu GPS-laite. Suomen Urheilupyörällä on oikeus hyödyntää GPS-dataa tutkimuskäytössä tai rikostapauksessa.
 • Suomen Urheilupyörä ei ole vastuussa vuokraajan mahdollisesta loukkaantumisesta, joka aiheutuu vuokrattavalla välineellä.
 • Suomen Urheilupyörällä on oikeus purkaa tämä sopimus vuokra-ajan kuluessa, mikäli käy ilmi, että polkupyörän vuokraaja ei noudata vuokrasopimuksen vuokraehtoja.  Ehdot koskevat myös kaikkia lisävarusteita ja muita vuokrauksen yhteydessä luovutettuja tavaroita.
 • Vuokraaja sitoutuu vastaamaan kyselyyn vuokrauskokeiluun liittyen.
 • Vuokraamalla hyväksyt ehdot.
Runko: Alumiini
Rockshox Judy Silver, 15x110, Air 120 mm
Sram SX Eagle 12
Sram SX Eagle 12
Shimano MT-201 hydrauliset levyjarrut
Shimano STEPS E7000 60 Nm
Shimano BT-E8010 Lithium-ion 36 V, 14 Ah/504 Wh
Walk assist-optional
CE7000A Boost, Trail, Eco
2h 80%, 4,5h 0->100%
Shimano FC-E8000 36T
Sram SX Eagle PG1210 11-50T 12v
Mach1 Traxx 622x21c, kaksoisseinämä
Schwalbe Nobby Nic 29x2.35
A-Head, alumiini 55 mm
Alumiini, musta 720 mm
Herrmans Shark
Selle Royal Essenza
Alumiini 31,6 mm
AlumiiniArvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.