FATBIKE VUOKRAUS

FATBIKE VUOKRAUS NOKIAN TOIMIPISTEESSÄ

Haluatko testata sähköläskipyörää tositoimissa ennen ostopäätöstä? Nyt se on mahdollista SUPin laadukkailla X-Fat E sähköpyörillä. Nokian toimpisteessämme toimii fatbikejen vuokrauspalvelu, jonka valikoimassa on tällä hetkellä SUP CYCLES X-FAT E sähkötoimisia fatbikejä, jotka on varustettu Shimanon tehokkaimmalla M8000 moottorilla.

Suuren suosion saavuttaneita SUP CYCLES X-FAT 1 X 11 malleja on tulossa vuokrauskäyttöön Talvella 2020. Näillä peleillä onnistuu läskipyöräily kavereiden tai työporukan kesken ja pidempikin pyöräreissu taittuu mukavasti. SUP X-Fat läskipyörät rullaavat uskomattoman kevyesti niin asfaltilla kuin maastossakin. Tämä pitää itse kokea.

Kaikki vuokrapyörämme huolletaan ja tarkistetaan ennen jokaista vuokrausta, jotta saat varmasti parhaan ajonautinnon. Pyörät on varustettu juomapullotelineellä ja lukon tai muiden lisävarusteiden vuokraus onnistuu helposti ja edullisesti. Mikäli hinnastosta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivaa vuokrausaikaa, räätälöimme kyllä sinulle sopivan paketin. Lisätietoja vuokrauksesta saa puhelimitse: 010 4112982 tai sähköpostitse: palaute@suomenurheilupyora.fi


SUP X-FAT E SÄHKÖPYÖRÄ

2 tuntia                                                     30€             

4 tuntia                                                     50€

Päivä                                                          70€            

Viikonloppu  (pe ip-ma aamu)      130€

Viikko (ma-su)                                       200€