PYÖRIEN VUOKRAUS

PYÖRIEN VUOKRAUS NOKIAN TOIMIPISTEESSÄ

Haluatko testata sähköläskipyörää tositoimissa ennen ostopäätöstä? Nyt se on mahdollista SUPin laadukkailla X-Fat E sähköpyörillä. Nokian toimpisteessämme toimii fatbikejen vuokrauspalvelu, jonka valikoimassa on tällä hetkellä SUP CYCLES X-FAT E sähkötoimisia fatbikejä, jotka on varustettu Shimanon tehokkaimmalla M8000 moottorilla. Valikoimiin on lisätty nyt myös kaksi Tunturi e290 sähkömaastopyörää.

Suuren suosion saavuttaneita SUP CYCLES X-FAT 1 X 11 malleja on tulossa vuokrauskäyttöön Talvella 2020/2021. Näillä peleillä onnistuu läskipyöräily kavereiden tai työporukan kesken ja pidempikin pyöräreissu taittuu mukavasti. SUP X-Fat läskipyörät rullaavat uskomattoman kevyesti niin asfaltilla kuin maastossakin. Tämä pitää itse kokea.

Kaikki vuokrapyörämme huolletaan ja tarkistetaan ennen jokaista vuokrausta, jotta saat varmasti parhaan ajonautinnon. Pyörät on varustettu juomapullotelineellä ja lukon tai muiden lisävarusteiden vuokraus onnistuu helposti ja edullisesti. Mikäli hinnastosta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivaa vuokrausaikaa, räätälöimme kyllä sinulle sopivan paketin. Lisätietoja vuokrauksesta saa puhelimitse: 010 4112982 tai sähköpostitse: palaute@suomenurheilupyora.fi


SUP X-FAT E TAI TUNTURI E290 SÄHKÖPYÖRÄ          

4 tuntia                                                     60€

Päivä                                                          80€            

Viikonloppu  (pe-ma aamu)           130€

Viikko                                                        200€   

Päivävuokrauksissa nouto (ma-pe) sovittuna ajankohtana liikkeestämme ja palautus viimeistään seuraavana päivänä klo. 10 mennessä. Lisäpäivät 30€ / päivä.

https://www.suomenurheilupyora.fi/sup-x-fat-e

https://www.suomenurheilupyora.fi/tunturi-e290-