Yritys

Suomalaista perheyrittämistä ja kivijalkakauppaa jo vuodesta 1975

Suomen Urheilupyörä Oy on Pirkanmaalainen perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1975. Ensimmäinen liikkeemme perustettiin Tampereelle Takahuhtiin omakotitalomme autotalliin. Tästä muutaman vuoden kuluttua siirryimme uusiin isompiin tiloihin Kissanmaalle, josta käsin palvelimme aina vuoteen 2018 asti.

Perheemme muutettua Nokialle vuonna 1982 isompaan omakotitaloon saimme idean perustaa toisen liikkeen talomme alakertaan. Uuden toimipisteemme pyörittämisestä huolehti Raili. Syksyllä 2004 päätimme laajentaa Nokian liikettä ja avasimme uudet tilat Nokian Kankaantaan teollisuusalueelle.

SUP avajaiset

Syksyllä 2015

48-vuotta täyttävä perheyrityksemme on matkan varrella laajentanut valikoimiaan ja tänä päivänä olemmekin yksi Suomen suurimmista polkupyörien ja varaosien erikoisliikkeistä. Laajaa valikoimaamme täydentävät lisäksi kilpapyörät, tekstiilit, kypärät ja triathlon-varusteet. Meillä teetät myös pyörääsi ammattitaitoiset huollot. Nokian liikkeestämme löydät laajat kilpapyörävalikoimat ja isolla asfalttipihallamme voit koeajaa polkupyöriämme ja löytää itsellesi juuri sen sopivan.

Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme ja asiantuntevaan palveluumme, jota jo 48-vuoden kokemuksella tarjoamme sekä Lielahdessa että Kankaantakana.