Toimitusehdot

1. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden tarkemmat ehdot on käyty läpi alempana.

2. Tuotteiden toimitusaika : "Heti myymälässä" tuote 1 - 4 ja "Heti verkkokaupassa" tuote 4 - 8 arkipäivää. 

3. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä Suomen Urheilupyörä -verkkokaupan asiakaspalveluun, joko sähköpostitse : palaute@suomenurheilupyora.fi tai puhelimitse : 010 411 29 81.

4. Suomen Urheilupyörä Oy ei vastaa, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Suomen Urheilupyörä Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Suomen Urheilupyörä Oy:n -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika : Myymälätuote 1 - 4 ja varastotuote 5 - 8 arkipäivää. Tilatessasi molemman toimitusajan tuotteita samanaikaisesti, toimitetaan lähetys aina pidemmän toimitusajan mukaan. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Tästä syystä on tärkeää että annatte tilauksen yhteydessä toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

2. Toimitustavat

 • Nouto lähimmästä postista
 • Nouto lähimmästä Matkahuollosta
 • Nouto lähimmästä myymälästä
 • Toimitus kotiovelle

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Huom! Suomen Urheilupyörä Oy pidättää oikeuden vaihtaa toimitustavaksi postin, mikäli toimitettava tuote mahtuu perille jaettavaan kirjekuoreen. Samoin toimitustapa muuttuu, mikäli tilauksen koko on suurempi kuin mitä esim. postin pakettiautomaattiin mahtuu.

3. Palautusoikeus ja tuotevaihto

Tuotteilla on täysi 30 vuorokauden palautusoikeus. Toimituskuluja ei palauteta, mikäli palautuksella ei ole hyvää syytä (esim. asiakas ei ole noutanut tuotetta Postista tai Matkahuollosta) tai jos asiakas pitää vähintään yhden tuotteen tilauksesta tai jos kyseessä on kotijakeluna tilattu iso tuote.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Sitä ei saa olla asennettu edes kokeeksi, vaan tuotteen oikeellisuus tulee tarkastaa ennen käyttöönottoa. Myös pakkauksen tulee olla edelleen myyntikelpoinen. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen palaute@suomenurheilupyora.fi tai puhelimitse numeroon 010 411 29 81. Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen :

POSTI:

Asiakaspalautus 626675
Suomen Urheilupyörä Oy
Öljytie 9
37150 Nokia

Vaihtoehtoisesti voitte jättää palautuksen myös samaan Matkahuollon tai lähikaupan toimipisteeseen, josta olette tilauksenne noutaneet.

MATKAHUOLTO:

Asiakaspalautus 9513035
Suomen Urheilupyörä Oy
Öljytie 9
37150 Nokia

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Jos olet tilannut tuotteen Matkahuollon bussiennakolla tai vastaavasti Postin postiennakolla, emme tässä tapauksessa palauta asiakkaalle maksutapa lisämaksua (5,50€).

Tuotevaihto esim. toiseen kokoon : Tuote palautetaan normaalina palautuksena, jolloin palautamme asiakkaalle rahat tuotteesta sekä toimituksesta. Oikean koon voit tilata uudelleen verkkokaupastamme.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan :

 • Palautuksen syyn (mikäli vaurioitunut tai väärä tuote)
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada hyvityksen verkkokauppaamme, saada rahat tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
 • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.
 • Rahojen palautus tapahtuu aina ensisijaisesti tilauksessa käytetyn maksutavan kautta.
 • Rahojen palautus tapahtuu viimeistään 30 päivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet palautetun tuotteen takaisin.
 • Huom. Emme palauta Matkahuollon/Postin maksutapalisä maksua (5.50€)
3.1. Kotijakeluna tilatun ison tuotteen palauttaminen
Matkahuollon Kotjakeluna tilatun polkupyörän, harjoitusvastuksen tai muun ison tuotteen palauttamisesta on aina oltava yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Isot Kotijakeluna tilatut tuotteet on aina palautettava samassa laatikossa missä ne on toimitettu ja suojattava mahdollisimman hyvin. Edellä mainitut tuotteet on mahdollista palauttaa Matkahuollon palveluverkoston tomipisteiden kautta, jotka vastaanottavat isoja paketteja. Palautukselle voidaan myös tilata kuljetus. Palautuskustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautuskustannukset vähennetään palautussummasta. Matkahuollon Kotijakeluna tilatun polkupyörän / trainerin tai muun vastaavan ison tuotteet toimituskuluja ei hyvitetä takaisin palautuskäsittelyn yhteydessä.

4. Toimituksessa rikkoutuneet tuotteet

Valitettavasti posti ja Matkahuolto eivät aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille huolellisesta pakkaamisesta huolimatta. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postiisi tai Matkahuoltoon. Ota myös yhteyttä meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille tuotepakkauksille. Tuotteessa pitää olla kaikki laput ja ohjeet mukana, ja muutenkin myyntikelpoisena alkuperäispakkauksessaan.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen : palaute@suomenurheilupyora.fi tai soittamaan numeroon 010 411 29 81.

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen palaute@suomenurheilupyora.fi tai soittamaan numeroon 010 411 29 81. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Suomen Urheilupyörä Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille käyttäen ensisijaisesti samaa maksutapaa kuin millä tilaus on tehty.

7. Takuu-asiat

Takuunalaisissa asioissa, kuten pyörän osien rikkoutuessa tavallisessa käytössä, tulee asiakkaan olla ensisijaisesti yhteydessä Suomen Urheilupyörä Oy:hyn. Asiakas ei saa viedä omatoimisesti pyörää huoltoon tai yrittää itse korjata vaurioituneita osia vaan hänen tulee ilmoittaa asiasta meille välittömästi joko puhelimitse tai sähköpostilla.

8. Verkkokaupan Yhteystiedot

Suomen Urheilupyörä Oy
Öljytie 9
37150 Nokia
puh. 010 411 29 81
sähköposti : palaute@suomenurheilupyora.fi