Uusi
  • Helkama SE11A
 

Arvostelut

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Arvostele tämä tuote
Helkama

Helkama SE11A

Tuotenro: 10594
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

3999,00 4199,00 €

Helkama SE11A

Helkama SE11A-sähköhybridipyörä on vuoden 2024 uutuusmalli, joka on kaiken kattava menopeli työmatkoille ja vapaa-ajan pyörälenkeille. Shimanon tehokas moottoriteknologia, Autoshift-toiminto ja runkoon integroidut takavalot nostavat kaupunkiajelun uudelle tasolle.

Kattavasti varustellussa SE11A-mallissa on kaikki tarvittavat perusvarusteet vakiona: lokasuojat, seisontatuki, runkolukko sekä akusta virtansa saavat etu- ja takavalot. Tavarateline on yhteensopiva AtranVeloSystem-korien ja -laukkujen kanssa.

Hybridisähköpyörässä on laadukas ilmajousellinen lukittava RockShox Paragon -joustokeula, joka tasaa töyssyt matkan varrella. Shimano CUES BL-U8000/8020 -hydraulisten jarrujen tuntuma on erinomainen ja pysähtyminen on helppoa kaikenlaisessa ajokelissä. Pistosuojatut Schwalbe Energizer Plus -renkaat ovat kestävät ja rullaavat hyvin myös hiekkatiellä.

SE11A-pyörässä on tyylikkäästi rungon takahaarukkaan integroidut takavalot. Pyörän edessä on niin ikään tyylikkäästi runkoon integroitu DRL-päivävalo sekä Herrmans MR8 -etuvalo.

Olipa ajoympäristösi kuinka vaativa tahansa, Shimano EP6 -moottorin 85 Nm:n enimmäisvääntö auttaa selviämään matkoista suvereenisti. Luja ja säänkestävä EP6-moottori tarjoaa tasaista tehoa ja varmistaa, että ajotilanteet ovat aina hallinnassasi. Pyörän moottori on integroitu sulavasti runkoon, jolloin se sallii myös teknisempien reittien ajot. Kevyt ja hiljainen moottori antaa nauttia ajamisesta häiriöittä.

Shimano-akut tunnetaan suorituskyvystä ja kestävyydestä. Helkama SE11A -mallin semi-integroitu BT-EN606 630 Wh:n akku varmistaa, että voit akkunäytön tarkkailun sijasta keskittyä täysillä ajamiseen pidemmilläkin pyörälenkeillä.

Ohjaustangossa sijaitsevaa valintakytkintä on laajan kosketusalueen ansiosta helppo käyttää ajaessa, myös käsineet kädessä. Pienet, sirot ja ohjaimeen hyvin integroituvat käyttövivut helpottavat vaihtamista avustustilasta toiseen.

Shimano Autoshift on ominaisuus, joka vaihtaa vaihteita automaattisesti puolestasi. Tekniikka varmistaa oikean vaihteen kaikenlaisissa maastoissa ja tilanteissa. Ennakoiva tunnistintekniikka varmistaa oikean vaihteen seuraamalla kadenssia, vääntömomenttia ja nopeutta. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti kevyemmälle vaihteelle pysähtyessäsi. Kun on aika taas lähteä liikkeelle, pyörä valitsee sopivan vaihteen automaattisesti. Voit kuitenkin aina vaihtaa myös itse vaihteita.

  • Shimano EP6 (85Nm) sähkömoottori
  • Shimano Cues 11-v automaattivaihteisto
  • Shimano 630Wh akku
  • Tavarateline, lukko, lokasuojat, seisontatuki ja valot vakiona

Tuotetiedot

Runko: Alumiini
Etuhaarukka: RockShox Paragon Gold 65mm
Takavaihtaja: Shimano CUES RD-U6070GS-11 Autoshift
Vaihdevipu: Shimano SW-EN600R (sähkövaihde)
Jarrut: Shimano CUES BL-U8000/8020 180mm/160mm
Jarrukahva: Shimano Cues
Kampisarja: Shimano FC-EM600 38H, 170mm
Satula: Selle Royal Ariel Skingel Athletic
Istuinkannatin: Kiinteä 30,9x350mm musta
Ohjaustanko: Alumiini 31,8/660 mm
Ohjainkannatin: Ergotec Sepia XL säädettävä 100mm
Renkaat: Schwalbe Energizer Plus perf. 47-622
Sähkömoottori: Shimano EP6, 85Nm
Näyttö: Shimano SC-EN610
Akku: Shimano BT-EN606
Laturi: Shimano EC-E8004

Lataa suomenkielinen EP8 käyttöopas ja Shimano Steps pikaohje

Valitse:

-
+
 

Arvostelut

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Arvostele tämä tuote

Muut asiakkaat ostivat myös