Märkäpuvut

ORCAN MÄRKÄPUVUT

Orca-merkin suurin inspiraatio on avomeri ja sen luontainen vapaus. Orca on kotoisin Uudesta-Seelannista mutta palvelee maailmanlaajuisesti. Entinen triathlonmestari Scott Unsworth halusi kehittää markkinoille parempia ja nopeampia märkäpukuja, joten hän perusti Orcan vuonna 1995. Sama loputon intohimo uusimpia innovaatioita ja parasta suorituskykyä kohtaan ajaa meitä yhä tänäkin päivänä.

Orca käyttää kaikissa tuotteissaan Yamamoto-neopreeniä, joka on kestävä, kevyt ja suorituskykyinen materiaali. Neopreenipaneelien rakenteen ja korkealaatuisten materiaalien yhdistelmän ansiosta Orcan märkäpuvut ovat markkinoiden parhaimmistoa.


KOKO

Sopivan märkäpuvun löytämiseksi on otettava huomioon kolme kehon mittaa: rinnanympärys, pituus ja paino. Jos olet epävarma koosta, valitse rintakehän ympärysmittaa parhaiten vastaava koko, sillä on tärkeää, että märkäpuku istuu hyvin tästä kohdasta. 

*Lasten märkäpuvuissa tarvittavat mitat ovat rinnan-, vyötärön- ja lantionympärys sekä pituus. Jos olet epävarma koosta, valitse puku tässäkin tapauksessa rinnanympäryksen perusteella.

Järjestys: