• Optiwax Luistonauha UHF 10m, +1...-20°C
 • Tuotevideo
 •  

  Arvostelut

  03.03.2018 - Juuso

  Eilen laitoin Salomon skinien pohjaan. Tänään ladulla -12. Suksien luisto oli paras mitä ikinä ja olen hiihdellyt jo 55v. Suosittelen ehdottomasti.
  Arvostele tämä tuote
  Optiwax

  Optiwax Luistonauha UHF 10m, +1...-20°C

  Tuotenro: 6755

  Heti myymälässä – Toimitusaika 1–4 arkipäivää

  27,90 32,90 €

  Optiwax Luistonauha UHF, +1...-20°C

  Musta Optiwax Glide tape UHF on kovin ja sitä kautta kulutuskestävin luistonauha. Äärimmäisen korkean Fluoripitoisuuden ja voidemateriaalin kovuuden ansiosta voiteen toiminta-alue on äärimmäisen laaja ja kulutuskestävyys vielä parempi kuin muilla luistonauhoilla. Optiwax fluoripuriste ja UHF luistonauha voitelu oli viime kaudella kisavoiteluna useissa Ski Classic kisoissa yhteistyö pro-tiimeillämme.

  • Leveys: 60 mm
  • Pituus: 10 m

  Täydellistä hiihtonautintoa haettaessa suksen luisto on keskeistä. Nauhavoitelu tarjoaa erinomaisen luiston jopa 200 km matkalle ja se on helppoa toteuttaa ilman erikoisvoiteluvälineitä.

  Luistonauhan helpon voitelun ja äärimmäisen kulutuskestävyytensä vuoksi se on suosittu niin kunto- kuin kilpahiihtäjienkin keskuudessa. Optiwax luistonauha on täydellinen voide myös skin-suksille.

  Voiteluohje:

  1. Kiinnitä nauhapakkaus suksen kärkeen. Vedä nauha luistovoidealueelle.
  2. Kuumenna silitysrauta 150-160 C asteeseen (tavallisissa silitysraudoissa yleensä kolme pistettä). Paina rautaa kevyesti suksen päällä olevaa nauhaa vasten ja vedä silitysrautaa suksen kärjestä kantaan rauhallisesti (n.10-15 sek). Irroita nauha pohjasta heti silityksen jälkeen.
  3. Harjaa suksen pohjat huolellisesti luistoalueelta Optiwax-harjalla.

  Nauhavoiteluun et tarvitse välttämättä erillistä voitelurautaa, koska kuumentaminen tapahtuu vasten paperia. Luistonauhasta ei muodostu hengitykselle haitallisia höyryjä ja voitelu voidaan suorittaa vaikka sisätiloissa. Suksen pohjan harjaaminen kannattaa suorittaa muodostuvan pölyn vuoksi asianmukaisissa tiloissa, ulkona tai hiihtopaikalla.

   

  Arvostelut

  03.03.2018 - Juuso

  Eilen laitoin Salomon skinien pohjaan. Tänään ladulla -12. Suksien luisto oli paras mitä ikinä ja olen hiihdellyt jo 55v. Suosittelen ehdottomasti.
  Arvostele tämä tuote